Get Adobe Flash player

Web-TV

Vidste du, som TV-kunde hos Waoo, har du adgang til Waoo Web TV med en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Webtv

Læs mere her.

Generalforsamling 18. marts 2014

Velkommen til generalforsamling.

Vi er pr. 1.1.2014, 261 medlemmer, fordelt på 154 der har fuldpakken og 107 der har grundpakken.

Det er et fald på 19 medlemmer siden sidste år.

I 2011 var vi 304 medlemmer, i 2012 fald det til 296, 2013 var vi 280, og nu er vi 261.

Det er en træls udvikling, som formodentlig skyldes vi ikke på nuværende tidspunkt kan levere et tilstrækkeligt bredt programudvalg, og 3 pakker.
Samtidig er der mange andre muligheder for at købe tv signal.

Der er 134 der får internet leveret via antenneanlægget også.

Dansk kabel Tv har opsagt vores bredbåndsaftale pr. 31-12-2014, så inden udgangen af året skal foreningen have fundet en ny internet leverandør.
Men det er ikke noget problem, nu hvor vi lige har stemt om hvem der skal være vores fremtidige leverandør af tv-signal og internet.

Vi har i længere tid arbejdet på at finde en løsning på at opgradere vores anlæg og foreningen, på bedst muligt måde, så det kunne blive mere attraktivt at være medlem af foreningen.

Vi havde en løsning klar, her først på året, hvor vi indkaldte til en ekstraordinær generalforsamling hvor vi ville præsentere den.
Det var en løsning hvor Fyns kabel TV skulle renovere og opgradere anlægget til 862 MHz. Som giver mulighed for hurtig internet og 3 tv pakker.

En uge inden generalforsamlingen kom Energi Fyn med et tilbud, som vi syntes var nødvendigt at få undersøgt nærmere, derfor valgte vi at aflyse den, så vi kunne få den fornødne tid.

Siden da, har vi holdt en del møder hvor det er blevet diskuteret livligt.
Vi har snakket med andre foreninger, der har været igennem det samme forløb, som vi er nu.

Men vi har i bestyrelsen ikke kunne blive 100% enige om hvad der er bedst, og hvad vi skal gøre.
Derfor er det endt her på generalforsamlingen, hvor begge muligheder er blevet fremlagt, så medlemmerne kan være med til at bestemme.