Get Adobe Flash player

Web-TV

Vidste du, som TV-kunde hos Waoo, har du adgang til Waoo Web TV med en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Webtv

Læs mere her.

Formandens beretning til generalforsamlingen 28. marts 2017

Velkommen til generalforsamling.

Jeg vil kort fortælle, hvad der er sket siden sidste generalforsamling, og hvad vi går og arbejder med.

Ja, det er ikke så meget der er og fortælle om, efter vi er gået over til Waoo som leverandør, vi har ikke de samme problemer/opgaver som før i tiden med dårlige kabler og defekte forstærkere, men det er jo godt nok.

Vi er på nuværende tidspunkt 258 medlemmer, som er jævnt fordelt på de 3 pakker.

Det er desværre 15 medlemmer mindre end sidste år.
En af årsagerne er at udlejningsfirmaet Domea har opsagt medlemskabet på 20 lejeboliger som de har på Hestehaven og Lindebjerg Have.

Vi har kontaktet beboerne i lejlighederne og gjort dem opmærksom på at de har mulighed for at fortsætte som medlem i antenneforeningen og 12 af dem valget at fortsætte.

Faldet i medlemstallet er en kedelig udvikling, i 2010 var vi oppe på 317 medlemmer, siden er medlemstallet faldet støt til nu 258 medlemmer som er det laveste vi har haft siden 2004.
Årsagen er sandsynligvis en ændring i folks tv vaner, flere og flere, især unge, fravælger antenneforeningen og bruger streamings tjenester som Netflix, TV2 play eller en af de mange andre muligheder der findes i dag.
Vi ser det ofte, når der bliver solgt et hus i byen, så er det sjældent vi får den nye ejer som medlem.

Waoo kom med en prisregulering her sidst på året, som alle andre tv udbydere.
Det er på baggrund af den almindelige prisudvikling, der blandt andet betyder øget betaling for ophavsrettigheder til KODA/Copydan og stigende priser på en række TV kanaler.
Pr. 1. januar 2017 blev priserne på TV-pakkerne følgende:
Grundpakke steg 10 kr. til 139,- pr. md.
Mellempakke steg 20 kr. til 384,- pr. md.
Fuldpakke steg 20 kr. til 509,- pr. md.

Vi fik sidste forår Knud Erik til at fjerne alle de store forstærker skabe som var placeret forskellige steder i byen, jeg mener der var 23 af dem.
Der er stadig et ukendt antal små samle skabe rundt omkring, i hække og andre steder, dem vil der ikke blive gjort noget ved.
Hvis der er nogen der har et samleskab stående de gerne vil have væk, må de gerne fjerne det selv, er der tvivl om, det er et skab der ikke bliver brugt mere, så kontakt endelig bestyrelsen.

Med disse sidste ord vil jeg slutte min beretning, jeg vil gerne takke bestyrelsen især Henning Poulsen vores Kasserer, som gør det største arbejde, og Waoo for et godt samarbejde i det forgangne år.