Get Adobe Flash player

Web-TV

Vidste du, som TV-kunde hos Waoo, har du adgang til Waoo Web TV med en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Webtv

Læs mere her.

Formandens beretning til generalforsamlingen 20. marts 2018

Velkommen til generalforsamling.

Jeg vil her kort fortælle, hvad der er sket siden sidste generalforsamling.

Ja, det er ikke så meget der er og fortælle om, efter vi er gået over til Waoo som leverandør, vi har ikke de samme problemer/opgaver som før i tiden med kabler der ikke er gode nok og forstærkere der svigter, men det er jo godt nok.

Vi er på nuværende tidspunkt 247 medlemmer, som er jævnt fordelt på de 3 pakker.

Pr. 1 januar 2018 har tv-pakkerne skiftet navn, de hedder nu:

Waoo Viasat lille tv pakke,

Waoo Viasat Favorit tv pakke og

Waoo Viasat stor tv pakke.

I december kom Waoo med en ventet prisregulering for 2018, så vel som alle andre tv-udbydere gør, på baggrund af den almindelige prisudvikling, der blandt andet betyder øget betaling for ophavsrettigheder til KODA/Copydan og stigende priser på næsten alle Tv-kanaler.

Pr. 1. januar 2018 blev priserne på Tv-pakkerne følgende:

Waoo Viasat lille tv pakke steg 10 kr. til 149,- pr. md.

Waoo Viasat Favorit tv pakke steg 25 kr. til 409,- pr. md.

Waoo Viasat stor tv pakke steg 50 kr. til 559,- pr. md.

Til sammenligning kan jeg fortælle hvis man køber de samme tv-pakker direkte ved Waoo, uden om antenneforeningen, koster pakkerne 249.- 449.- og 599.- hvilket er 100 kr. mere for den lille tv-pakke, 40 kr. for Favorit tv-pakken og 50 kr. mere for den store tv-pakke.

I samme forbindelse er der også sket en række kanal opgraderinger i de forskellige TV-pakker hvilket medfører lidt ændringer og flere kanaler i alle tre tv pakker.

Som et eksempel bliver Viasat Golf, alle Viasat Film kanalerne, samt Viaplay Total, pr. 1. januar en del af Waoo Viasat Stor TV-pakke.

Det vil sige nu har alle med Waoo Viasat stor tv-pakke har adgang til Viaplay Total.

Viaplay Total er en streamingtjeneste med masser af underholdning til hele familien. man får adgang til Viaplay både via computer, tablet, telefon eller spilkonsol. Så har du altid mulighed for at se film, serier, sport og børneunderholdning uanset, hvor du befinder dig.

Hvordan er danskernes tv-vaner?

I gennemsnit ser danskerne tv 2½ time om dagen. Det viser den årlige medierapport fra DR, der blev offentliggjort i slutningen af januar.

Det er et lille fald i forhold til året før. Undersøgelsen viser, at der er store forskelle mellem de yngste og den ældre del af befolkningen. Det overrasker ikke.

Eksempelvis har ca. hver fjerde af de 20-39-årige helt fravalgt et traditionelt tv-signal, hvilket kun gælder for 3% af befolkningen over 40 år. Samtidig rammer tidsforbruget blandt børn og unge historisk lave niveauer, mens det fortsat ligger højt blandt de ældre seere.

Næsten halvdelen af danskerne streamer film og tv-serier mindst en gang om ugen. Blandt de 15-29 årige er det mere end 80%. Samlet foregår ca. 2/3 af de 15-29-åriges tv-forbrug i 2017 via streaming.

Blandt hele befolkningen står traditionelt tv fortsat for ca. 75% af tidsforbruget mod ca. 25% til streaming.

Medierapporten afslører, at vi i vid udstrækning ser det samme, men på forskellige

tidspunkter.

Den 12-01-2018 blev et par af vores e-mailadresser hacket, de blev brugt til at sende store mængder spam.

Der er 32 i Veflinge der har en e-mailadresse med veflingenet.dk, og det er Antenneforeningen der administrerer dem.

Når sådan noget sker, lukker mail hotellet automatisk for al trafik, både ud og ind, og en supporter ved I123 bliver kontaktet.

I123 er det firma der står for mailhotellet.

Når mailhotellet bliver lukket ned, går det ud over alle der er på den mailserver. Og der er ikke nogen der får mails i perioden det er lukket ned.

Det skete igen den 22 januar, denne gang forlangte I123 at alle vores mailadresser skulle have et nyt og stærkere kodeord før de ville åbne igen.

Med disse sidste ord vil jeg slutte min beretning, jeg vil gerne takke bestyrelsen især Henning Poulsen vores Kasserer, som gør det største arbejde.