Get Adobe Flash player

Web-TV

Vidste du, som TV-kunde hos Waoo, har du adgang til Waoo Web TV med en stor del af dine TV-kanaler på både din computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Webtv

Læs mere her.

Dansk Kabel TV lukker din mailadresse per 31. december 2014.

Brev bliver sendt ud til alle medlemmer først i uge 47 med mere info. Læs brev.

Hvis du har en mailadresse som ender på @nrdc.dk, kan den desværre ikke flyttes.

Energi Fyn har ingen e-mail løsninger, de henviser folk til en online e-mail som Yahoo mailHotmail eller GmailOprettelse af gratis e-mail klik her.

En anden mulighed er at købe dit eget personlige domæne, som du fremover selv kan flytte rundt mellem skiftende udbydere.

Alle mail adresser med @veflingenet.dk kan bevares hvis det ønskes, gælder kun hvis du har en mailadresse med @veflingenet.dk i forvejen. (nye oprettes ikke)

Vores største problem er Dansk Kabel TV ikke vil oplyse hvor mange og hvem der har de ovennævnte mailadresser, de henviser til persondataloven.

Det kommer til at foregå på følgende måde.

  1. Først skal vi have overblik over hvor mange mailadresser der er.
  2. Så skal mailadresserne oprettes på en ny mailserver vi selv har kontrol over.
  3. Derefter skal der sendes informationer ud til alle, med oplysninger om de ændringer der skal laves i deres mailprogram, samt en dato hvor det sker.

Vi forsøger at gøre det så det er til mindst muligt besvær, men det kan ikke undgås at det giver visse problemer ved overgangen til den nye mailserver.

Sidste nyt

01-03-2024

Generalforsamling afholdes 20. marts 2024 Læs indkaldelse

Søg